Genocidas ir rezistencija Nr. 19(1) - Streikus, Arūnas; Gečiauskas, Geistautas; Tamošaitis, Mindaugas; Vitkus, Hektoras; Vjatrovič, Volodymyr; Burinskaitė, Kristina; Okuličiūtė, Lina; Jasiūnas, Albinas (Genocidas ir rezistencija, 2006)
Pilnas leidinys (nuskenuota popierinė versija)