„Jie elgiasi kaip žydai”: antispekuliacinė propaganda ir „naujųjų prekybininkų” luomo kūrimas Lietuvoje 1941–1944 m. - Indrišionis, dar (Genocidas ir rezistencija, 2020)
Straipsnyje analizuojamos 1941–1944 m. laikotarpiu lietuviškoje spaudoje aktyviai plėtotos socialinės-ekonominės propagandos kampanijos: 1) antispekuliacinė propaganda; 2) raginimai lietuviams imtis prekybos (tai galima vaizdžiai pavadinti „naujųjų prekybininkų“ luomo kūrimu).
Keywords: vokiečių okupacija; žydai; propaganda; ekonomika