Gyventojų aprūpinimas ir kasdienis gyvenimas nacių okupuotoje Lietuvoje - Braslauskas , Justinas (Genocidas ir rezistencija, 2016)
Mokslinio tyrimo tema – nacių okupacija 1941–1944 m. Straipsnio tyrimo objektas – gyventojų aprūpinimas ir kasdienio gyvenimo aspektai. Tikslas – išanalizuoti Lietuvos gyventojų aprūpinimo ir kasdienio gyvenimo aspektus nacių okupacijos metais. Be gyventojų aprūpinimo, ypač telkiamasi į socialinių Lietuvos žmonių kasdienybės aspektų nagrinėjimą.
Keywords: Lietuva; vokiečių okupacija; buitis; Antrasis pasaulinis karas