Vokiečių ir lietuvių saugumo policija (1941–1944) - Bubnys, Arūnas (Genocidas ir rezistencija, 1997)
Šio straipsnio tikslas - išnagrinėti Vokiečių saugumo policijos ir SD bei lietuvių saugumo policijos struktūrą ir funkcijas nacių okupacijos metais. Rašydamas straipsnį, autorius rėmėsi įvairiuose archyvuose esančių operatyvinių grupių bei vokiečių ir lietuvių saugumo policijų veiklos dokumentais.