Karo nusikaltimų ir genocido reglamentavimo Lietuvos Respublikos baudžiamuosiuose įstatymuose raida - Žilinskas, Justinas (Genocidas ir rezistencija, 2002)
Šiame straipsnyje pristatoma Karo nusikaltimų ir genocido reglamentavimo Lietuvos Respublikos baudžiamuosiuose įstatymuose raida, kokiais tarptautinėmis konvencijomis ji remiasi ir kuo skiriasi.