Okupacinė kariuomenė Lietuvoje 1990–1991 m.: problemos ir sprendimai - Kšanytė, Raminta (Genocidas ir rezistencija, 2003)
Straipsnyje analizuojami bandymai spręsti okupacinės kariuomenės buvimo Lietuvoje ir jos statuso problemas 1990–1991 m. Apžvelgiama, kaip buvo įgyvendinami pagrindiniai tarptautinės teisės principai, formuluojamos nuostatos okupacinės kariuomenės atžvilgiu, ieškoma galimybių pradėti svetimos kariuomenės išvedimą.