Kauno getas (1941–1944 m.) - Bubnys, Arūnas (Genocidas ir rezistencija, 2004)
Šio straipsnio tikslas yra išnagrinėti Kauno žydų bendruomenės ir geto istoriją nacių okupacijos metais, išskirti svarbiausius šios istorijos etapus ir bruožus, apibūdinti geto vidaus administracijos struktūrą ir funkcionavimą, pateikti genocido aukų statistiką.