Sovietinės ideologinės cenzūros raida Lietuvoje (1964–1989 m.) - Skorupskas, Andrius (Genocidas ir rezistencija, 2005)
Straipsnyje apžvelgiama sovietinė ideologinė cenzūra Lietuvoje 1964–1989 m. laikotarpiu. Daugiausia dėmesio skiriama sovietinės cenzūros vykdomosioms institucijoms, cenzūros formoms ir pavyzdžiams.