KGB archyvinių bylų parvežimas į Lietuvą iš Uljanovsko - Jasiūnas, Albinas (Genocidas ir rezistencija, 2006)
Šiame straipsnyje dalinamasi prisiminimais, kaip iš Rusijos Federacijos buvo organizuojamas išvežtų KGB dokumentų gražinimas į Lietuvą.