Žemės ūkio prievolių išreikalavimas nacių okupuotoje Lietuvoje - Braslauskas , Justinas (Genocidas ir rezistencija, 2017)
Straipsnyje analizuojami žemės ūkio prievolių išreikalavimo būdai ir priemonės nacių okupacijos metais. Pateikiama išsami, visos Lietuvos mastu apibendrinta žemės ūkio gaminių prievolių kontingentų išreikalavimo statistika.