Balto-Slavic accentuation: some news travels slowly - Kortlandt, Frederik (Baltistica, 2004)
–
Keywords: baltų-slavų; istorinė akcentologija; lietuvių priegaidės; indoeuropiečių; laringalai; pailgintasis laipsnis