Slavic *gъ̑rdъ : Lith. (pa)gìrtas - Young, Steven (Baltistica, 2006)
SLAVŲ *gъ̑rdъ : LIE. (pa)gìrtasSl. *gъ̑rdъ gali būti aiškinamas kaip priesagos -d- vedinys iš šaknies, baltų kalbose reiškiančios ‘girti’ (lie. gìrti, la. dzir̃t, pr. girtwei).
Keywords: baltų-slavų; pagirtas; etimologija; girti