Tarptautinė konferencija Greifsvalde „Nauji baltų kalbų morfologijos ir sintaksės tyrimai“ - Vaičiulytė Semėnienė, Loreta; Vaičienė, Agnė (Baltistica, 2014)
–
Keywords: baltų kalbos; morfologija; sintaksė; konferencija; apžvalga