The Prussian accent shift - Kortlandt, Frederik (Baltistica, 2000)
Kirčio perkėlimas prūsų kalboje Youngo kritika jokiu būdu nepaneigia mano teorijos apie prūsų kalbos kirčiavimą. Atvirkščiai, jis faktiškai pateikė papildomų duomenų, iliustruojančių progresyvinį kirčio perkėlimą.