Pronoms neutres et règle SVO en vieux prussien - Petit, Daniel (Baltistica, 2001)
BEVARDĖS GIMINĖS ĮVARDŽIAI IR SVO TAISYKLĖ PRŪSŲ KALBOJE Nagrinėjama bevardės giminės įvardžių galūnių -a ir -an distribucija prūsų III Katekizme. Iškeliama prielaida, kad galūnę -a turėjo bevardės giminės vardininkas, o galūnę -an - bevardės giminės galininkas. Vargu ar tokia distribucija, kuri prieštarauja indoeuropiečių bevardės giminės, neskiriančios vardininko ir galininko, esmei, atspindi pačios prūsų kalbos raidos etapą; ji veikiausiai rodo vertėjo polinkį žymėti galininką galūne -an, nepaisant žodžių gramatinės giminės.