Balto-Slavic phonological developments - Kortlandt, Frederik (Baltistica, 2008)
BALTŲ IR SLAVŲ KALBŲ FONOLOGIJOS RAIDA Ranko Matasovićius neseniai pasiūlė baltų ir slavų kalbų garsinių pakitimų santykinę chronologiją (2005), kuri iš dalies sutampa su manąja. Todėl suprantamas noras aptarti abiejų požiūrių skirtumus. Darau išvadą, kad Matasovićiaus svarstymai neduoda pagrindo keisti mano nuomonę dėl kurio nors diskutuojamo pakitimo.