Lithuanian žinóti ‘to know’ - Kortlandt, Frederik (Baltistica, 2010)
LIE. žinóti Miguelis Villanueva Svenssonas iškėlė du prieštaravimus dėl lie. žinóti kildinimo iš nazalinio prezento. Mano nuomone, lie. žinóti galima be vargo kildinti iš nazalinio prezento, jei tik rimtai atsižvelgiama į prūsų kalbos duomenis. Paties Villanuevos siūlyme neatsižvelgiama nei į s. lie. (Daukšos) żîno, żinomê, żinotê mobilųjį kirčiavimą, nei į slavų kalbų darinius. Darau išvadą, kad Villanuevos pasiūlymas neišsprendžia jo paties iškeltų problemų.