Lietuvių ortografijos skirtumai katalikų ir evangelikų reformatų raštuose (XVI–XVII a.): priebalsio /j/ ir diftongų /ai/, /ei/ rašyba - Šinkūnas, Mindaugas (Baltistica, 2015)
XVI-XVII amžiaus lietuvių raštų ortografijos tyrime ieškoma specifinių vien evangelikams reformatams arba vien katalikams būdingų rašybos ypatybių. Rezultatai lyginami su liuteronų ortografijos sistemomis.