Pratarmė - – (Baltistica, 2017)
Šis Baltisticos sąsiuvinis yra skiriamas Wojciechui Smoczyńskiui, pripažintam indoeuropiečių ir baltų istorinės kalbotyros specialistui, Krokuvos Jogailaičių universiteto profesoriui emeritui ir Vilniaus universiteto Garbės daktarui. Už pirminę idėją ir autorių paiešką dėkoju dr. Dariuszui R. Piwowarczykui. Visiems straipsniams buvo taikytos įprastos atrankos ir anoniminio recenzavimo procedūros. Redaktorius