Latvių kalbos veiksmo pavadinimai su priesaga -iens – ar darybos tipo produktyvumas auga? - Navickaitė-Klišauskienė, Agnė (Baltistica, 2022)
Straipsnyje, remiantis kiekybine duomenų iš latvių kalbos tekstyno Tīmeklis 2020analize, bandoma atsakyti į klausimą, ar dabartinėje latvių kalboje veiksmo pavadinimų su priesaga -iens darybos tipas yra produktyvus. Ypatingas dėmesys yra skiriamas plėtros produktyvumui ir jį nustatyti padedantiems hapaksams – vieną kartą tekstyne pavartotiems vediniams.