Dėl tęstinės priegaidės spūdžio vietos dvigarsiuose (kuriose-ne-kuriose žemaičių šnektose) - Vitkauskas, Vytautas (Baltistica, 1970)
–
Keywords: lietuvių dialektologija; žemaičių šnektos; akcentologija; tęstinė priegaidė