A. Reķēna, Amatniecība leksika dažās Latgales dienvidu izloksnēs un tās sakari ar atbilstošajiem nosaukumiem slāvu valodās - Vitkauskas, Vytautas (Baltistica, 1977)
–
Keywords: dialektologija; baltų kalbų tarmės; šnektų leksikos kitimai