Menkinamosios reikšmės nomina agentis daryba ir vartojimas pietinėje šiaurės vakarų aukštaičių šnektoje - Grinaveckienė, Elena (Baltistica, 1980)
–
Keywords: menkinamosios reikšmės dariniai; pietinė šiaurės vakarų aukštaičių šnekta; nomina agentis