Borussica 3: Über die Herkunft der Form kaūlins in der Prußischen Katechismensprache - Palmaitis, Letas (Baltistica, 1990)
Dėl formos kaūlins kilmės prūsų katekizmų kalbojePrūsų kalboje galūnės –C’an/-s ir –Cin/-s buvo akuzatyvo alomorfai, o kadangi l koreliacijos pagal minkštumą nebuvo ir l buvo suvokiamas kaip „minkštas", visi a-kamieniai žodžiai su tuo paskutiniuoju priebalsiu buvo suvokiami tarsi ja-/i-kamieniai: acc. pl. kaūlins.
Keywords: prūsų kalba; katekizmai; kaūlins