Jonas Bretkūnas, Psalteras… perguldytas Jano Bretkuno… 1580; Navias Testamentas… perraschitas per Jana Bretkuna… 1580 / Hrsg. von J.D.Range und F.Scholz - Palionis, Jonas (Baltistica, 1994)
–
Keywords: Jonas Bretkūnas