All’s well that ends well - Kortlandt, Frederik (Baltistica, 2009)
VISKAS YRA GERAI, KAS BAIGIASI GERAINors Jasanoffas pastaraisiais metais yra toli nuėjęs, jo įnašas į baltų ir slavų kirčiavimo mokslą yra nulinis. Gerai, kad jis bent iš dalies suprato ankstesnių akcentologijos darbų svarbą, net jeigu ir nėra linkęs pripažinti remiąsis pirmtakų tyrimais.
Keywords: akcentologija