Balto-Slavic reconstruction: a clarification - Kortlandt, Frederik (Baltistica, 2011)
BALTŲ-SLAVŲ REKONSTRUKCIJA: PAAIŠKINIMASIde. 3 pl. tematinio prezenso galūnė buvo *-o ir virto lie. -a, pr. -a. Ide. o kamieno gen. pl. galūnė buvo *-om ir virto lie. -ų, pr. -on.
Keywords: baltų-slavų; prezensas