Dėl nesutrumpėjusių dvikamienių asmenvardžių kamieno gaud- variantų lietuvių kalboje - Sinkevičiūtė, Daiva (Baltistica, 2013)
Remiantis anksčiau atliktos sisteminės dvikamienių vardų kamienų raidos analizės principais siekiama išskirti rašytiniuose šaltiniuose fiksuotus lietuvių dvikamienių vardų kamieno gaud- nesutrumpėjusius variantus, įvertinti jų patikimumą ir išryškinti susidarymo priežastis.
Keywords: Lithuanian; onomastics; personal names; composite personal name; stem; stem variant