Two Baltic irregular preterites: Lith. dãvė "gave", ė̃mė "took" - Villanueva Svensson, Miguel (Baltistica, 2013)
Straipsnyje aiškinami du netaisyklingi baltų kalbų ē‑preteritai (lie. dãvė, mė) *‑ijā > *‑ē teorijos kontekste
Keywords: baltų; Balto-Slavic; Indo-European; verb; preterite; davė; ėmė; duoti; imti