Danguolė Mikulėnienė, Lietuvių tarmėtyra: genezė, raida ir paradigminiai lūžiai 1: Ikitarmėtyrinis laikotarpis. Lietuvių tarmėtyros pradžia: tarmių skyrimas, tyrimų perspektyvų užuomazgos ir jų tipai - Pakalniškienė, Dalia (Baltistica, 2019)
–
Keywords: Lithuanian; dialectology; geolinguistics; language variation