Tarptautinė konferencija „Lietuvių kalba Lietuvoje ir pasaulyje“, skirta Lietuvių kalbos katedros 80-iui paminėti - Judžentytė-Šinkūnienė, Gintarė; Zubaitienė, Vilma (Baltistica, 2020)
-
Keywords: conference; Lithuanian language in Lithuania and Abroad