Jochen D. Range (Hrsg.), Biblia tatai eſti Wiſsas Schwentas Raſchtas, Lietuwiſchkai pergulditas per Janạ Bretkunạ, Textedition des Bandes 7 der Handschrift: Das Neue Testament. Evangelien und Apostelgeschichte Labiau 1580 - Kavaliūnaitė, Gina; Kabašinskaitė, Birutė (Baltistica, 2020)
-
Keywords: Old Lithuaian; Bretkūnas; Bible; New Testament