Tarptautinė tarpdalykinė Adalbertui Bezzenbergeriui skirta konferencija Berlyne - Kiseliūnaitė, Dalia (Baltistica, 2022)
–
Keywords: conference; Adalbert Bezzenberger; archaeology; linguistics; Baltic studies