Borussica 4: Akzent im Elbinger Vokabular - Palmaitis, Letas (Baltistica, 1990)
KIRTIS ELBINGO ŽODYNĖLYJE Elbingo žodynėlio parašymai su oa, ea atitinka šakninį kirtį, o parašymai su o, e (ее) atitinka galūninį kirtį. AKCĒNTS EN ĒLBINGAS WIRDEĪNU En Ēlbingas wirdeīnu etwakēi peisāsna sen oa, ea saknis akcēntu be peisāsna sen o, e (ее) — wangas akcēntu.