Zwei altpreussische Bemerkungen - Vykypěl, Bohumil (Baltistica, 2004)
DVI PRŪSISTINĖS PASTABOS Straipsnyje diskutuojama apie du žodžius Simono Grunau kronikoje, kurie galbūt yra prūsiški, bet nepaminėti prūsų kalbos žodynuose: kongos ir supanen.