Lithuanian miegóti „sleep“ - Villanueva Svensson, Miguel (Baltistica, 2004)
Lithuanian miegóti „sleep“ S. lie. atematinis prezensas miegmi yra susijęs su slavų mbži-, mbžati - abu kilę iš baltų ir slavų atematinio prezenso (galbūt turėjusio šaknies apofoniją) su antriniu kamienu *-ā. Slavų prokalbėje šis atematinis prezensas pavirto į *-ī̆ prezensą, galbūt veikiant dgs. 3 a. *-inti < *-n̥t˚. Vedų ni-méghamāna-yra tiesiogiai susijęs su šia baltų ir slavų formacija.