Bendrinės latvių kalbos vietos prieveiksmių semantinių tyrimų apžvalga - Judžentytė, Gintarė (Baltistica, 2012)
Šiame straipsnyje apžvelgiami bendrinės latvių kalbos vietos prieveiksmių semantiniai tyrimai ir jų raida nuo pirmųjų latvių kalbos gramatikų iki dabartinės kalbotyros darbų.