Prieveiksminiai antriniai predikatyvai - Vaičiulytė–Semėnienė, Loreta (Baltistica, 2012)
Pagal semantinę orientaciją pagrindinio predikato modifikatoriai straipsnyje skirstomi į antrinius predikatyvus ir aplinkybes. Laikomasi nuomonės, kad antriniai predikatyvai, t. y. modifikatoriai, semantiškai susiję su vienu iš pagrindinės predikacijos argumentų, gali būti reiškiami ne tik linksnio kategoriją turinčiu – paprastai derinamuoju – žodžiu, bet ir prieveiksmiu. Žymėjimas prieveiksmiu būdingas ir tipiškiausioms antrinių predikatyvų reikšmėms.