Two Baltic irregular preterites: Lith. dãvė "gave", ė̃mė "took" - Villanueva Svensson, Miguel (Baltistica, 2013)
Straipsnyje aiškinami du netaisyklingi baltų kalbų ē‑preteritai (lie. dãvė, mė) *‑ijā > *‑ē teorijos kontekste