XIII tarptautinis baltistų kongresas iš Rygos - Judžentytė-Šinkūnienė, Gintarė (Baltistica, 2021)
Šiame informaciniame straipsnyje aprašomas 2021 m. spalio 13–15 d. vykęs XIII tarptautinis baltistų kongresas.