AUTORIAI / AUTHORS - Lituana, Archeologia (Archaeologia Lituana, 2016)
Skaistė ArdavičiūtėArcheologijos katedraVilniaus universitetasUniversiteto g. 7LT-01513 Vilniusskaiste.ardaviciute@gmail.comRenaldas AugustinavičiusArcheologijos katedraVilniaus universitetasUniversiteto g. 7LT-01513 Vilniusaugustinavicius@gmail.comGabrielė GudaitienėArcheologijos katedraVilniaus universitetasUniversiteto g. 7LT-01513 Vilniusgabrielegudaitiene@gmail.comVladimir KulakovArcheologijos institutasRusijos mokslų akademijaDm. Uljanova g. 19117036 Maskvadrkulakov@mail.ruAlgimantas MerkevičiusArcheologijos katedraVilniaus universitetasUniversiteto g. 7LT-01513 Vilniusalgimantas.merkevicius@if.vu.ltLijana MuradianArcheologijos katedraVilniaus universitetasUniversiteto g. 7LT-01513 Vilniuslijana.remeikaite@gmail.comRėda NemickienėArcheologijos katedraVilniaus universitetasUniversiteto g. 7LT-01513 Vilniusreda.nemickiene@if.vu.ltJustina PoškienėArcheologijos katedraVilniaus universitetasUniversiteto g. 7LT-01513 Vilniusjustina.poskiene@if.vu.ltArūnas PuškoriusMuzeologijos katedraVilniaus universitetasSaulėtekio al. 9, I rūmaiLT-10222 Vilniusarunas.puskorius@kf.vu.ltSaulius SarcevičiusMiestų tyrimo skyriusLietuvos istorijos institutasKražių g. 5LT-01108 Vilniussarcevicius@istorija.ltEgidijus ŠatavičiusArcheologijos katedraVilniaus universitetasUniversiteto g. 7LT-01513 Vilniuskretuonas@gmail.comRičardas TaraškevičiusGeochemijos sektoriusGamtos tyrimų centrasAkademijos g. 2LT-08412 Vilniustaraskevicius@geo.ltErnestas VasiliauskasBaltijos regiono istorijos irarcheologijos institutasKlaipėdos universitetasHerkaus Manto g. 84LT-92294 Klaipėdaernestas@inbox.lvVioleta VasiliauskienėArcheologijos katedraVilniaus universitetasUniversiteto g. 7LT-01513 Vilniusvioleta.vasiliauskiene@if.vu.lt