Archeologijos katedros mokslinės veiklos apžvalga - Vasiliauskienė, Violeta (Archaeologia Lituana, 2015)
2013 m. balandžio 5–6 d. Minske vykusioje tarptautinėje mokslinėje konferencijoje, skirtoje Michalo Černiauskio (Михала Чярняускага) 75-osioms metinėms, dr. E. Šatavičius skaitė pranešimą „Flint Mining Sites and Workshops in Lithuania“. [...]