Tarp žinių ir spėjimų: kylanti diskusija apie baltų piliakalnius - Podėnas, Vytenis (Archaeologia Lituana, 2020)
Rec.: Manvydas Vitkūnas, Gintautas Zabiela. Baltų piliakalniai: nežinomas paveldas. Vilnius: Lietuvos archeologijos draugija, 2017, 88 p.