AUTORIŲ ADRESAI / ADDRESSES OF THE AUTHORS / ANSCHRIFTEN DER VERFASSER - Lituana, Archeologia (Archaeologia Lituana, 2012)
Renaldas AugustinavičiusVilniaus universitetas, Archeologijos katedraUniversiteto g. 7, LT-01513 Vilniusaugustinavicius@gmail.comRasa Banytė-RowellLietuvos istorijos institutasKražių g. 5, LT-01108 Vilniusstankaitban@yahoo.co.ukDarius BarasaKlaipėdos universitetas, Baltijos regiono istorijos ir archeologijos institutasHerkaus Manto g. 84, LT-92294 Klaipėdadarius.barasa@gmail.comRūta KačkutėVilniaus universitetas, Archeologijos katedraUniversiteto g. 7, LT-01513 Vilniusif@if.vu.ltVladimir KulakovInstitut archeologii Rossijskoj ANul. Dm. Uljanova 19, 117036 Moskvadrkulakov@mail.ruAlbinas KuncevičiusVilniaus universitetas, Archeologijos katedraUniversiteto g. 7, LT-01513 Vilniusa.kuncevicius@gmail.comRimvydas LaužikasVilniaus universitetas, Komunikacijos fakultetasSaulėtekio al. 9, I rūmai, LT-10222 Vilniusrimvydas.lauzikas@kf.vu.ltMykolas MichelbertasVilniaus universitetas, Archeologijos katedraUniversiteto g. 7, LT-01513 Vilniusmykolas.michelbertas@if.vu.ltArūnas PuškoriusVilniaus universitetas, Komunikacijos fakultetas, Muzeologijos katedraSaulėtekio al. 9, I rūmai, LT-10222 Vilniusarunas.puskorius@kf.vu.ltGabrielė RimkutėVilniaus universitetas, Archeologijos katedraUniversiteto g. 7, LT-01513 Vilniusif@if.vu.ltEgidijus ŠatavičiusVilniaus universitetas, Archeologijos katedraUniversiteto g. 7, LT-01513 Vilniuskretuonas@gmail.comRamūnas ŠmigelskasVilniaus universitetas, Archeologijos katedraUniversiteto g. 7, LT-01513 Vilniusif@if.vu.ltLinas TamulynasVilniaus universitetas, Archeologijos katedraUniversiteto g. 7, LT-01513 Vilniuslinas.tamulynas@gmail.comVioleta VasiliauskienėVilniaus universitetas, Archeologijos katedraUniversiteto g. 7, LT-01513 Vilniusvioleta.vasiliauskiene@if.vu.lt