Nuo paleolito iki Viduramžių - Lituana, Archeologia (Archaeologia Lituana, 2012)
Šiame ,,Archaeologia Lituana“ tome spausdinami straipsniai atspindi gana platų ir įvairų archeologijos mokslinių tyrimų ratą. Dalis straipsnių skirta tam tikrų technologijų ar chronologijos metodų taikymui.