Septintasis Baltijos šalių ir Suomijos teorinės archeologijos seminaras (BASE-7) „Viešoji archeologija: praeities ir dabarties sąveika šiuolaikiniame globaliame pasaulyje“ - Merkevičius, Algimantas; Gudaitienė, Gabrielė (Archaeologia Lituana, 2016)
...