AUTORIŲ ADRESAI / ADDRESSES OF THE AUTHORS / ANSCHRIFTEN DER VERFASSER - Lituana, Archeologia (Archaeologia Lituana, 2010)
Jurga Bagdzevičienė LDM Prano Gudyno restauravimo centras Rūdininkų g. 8 LT-01135 Vilnius jbagdzeviciene@gmail.com Daumantas Kiulkys Vilniaus universitetas Archeologijos katedra Universiteto g. 7 LT-01513 Vilnius if@if.vu.lt Aleksiejus Luchtanas Vilniaus universitetas Archeologijos katedra Universiteto g. 7 LT-01513 Vilnius aleksas.luchtanas@gmail.com Albinas Kuncevičius Vilniaus universitetas Archeologijos katedra Universiteto g. 7 LT-01513 Vilnius a.kuncevicius@gmail.com Vladimir Kulakov Institut archeologii Rossijskoj AN Ul. Dm. Uljanova 19 117036 Moskva drkulakov@mail.ru Rimvydas Laužikas Vilniaus universitetas Bibliotekininkystės ir informacijos institutas Saulėtekio al. 9 LT-01513 Vilnius rimvydas.lauzikas@kf.vu.lt Algimantas Merkevičius Vilniaus universitetas Archeologijos katedra Universiteto g. 7 LT-01513 Vilnius algimantas.merkevicius@if.vu.lt Mykolas Michelbertas Vilniaus universitetas Archeologijos katedra Universiteto g. 7 LT-01513 Vilnius mykolas.michelbertas@if.vu.lt Lijana Remeikaitė Vilniaus universitetas Archeologijos katedra Universiteto g. 7 LT-01513 Vilnius lijana.remeikaite@gmail.com Daina Stankevičiūtė Vilniaus universitetas Archeologijos katedra Universiteto g. 7 LT-01513 Vilnius daina.stankeviciute@vda.lt Ramūnas Šmigelskas Vilniaus universitetas Archeologijos katedra Universiteto g. 7 LT-01513 Vilnius if@if.vu.lt Violeta Vasiliauskienė Vilniaus universitetas Archeologijos katedra Universiteto g. 7 LT-01513 Vilnius violeta.vasiliauskiene@if.vu.lt Gintautas Vėlius Vilniaus universitetas Archeologijos katedra Universiteto g. 7 LT-01513 Vilnius archvelius@gmail.com Donatas Žukauskas Vilniaus universitetas Archeologijos katedra Universiteto g. 7 LT-01513 Vilnius if@if.vu.lt