Pavartyčių lobis - Žukauskas, Donatas (Archaeologia Lituana, 2010)
1983 metais Radviliškio rajone, Šeduvos seniūnijoje, Pavartyčių kaime statant lapių fermą, žemės kasimo darbų metu rasti penki sidabriniai pusapvalės lazdelės formos lydiniai. Prieš kelerius metus Stasiui Žukauskui pavyko iš radusiojo įsigyti du lydinius. [...]