Baltų archeologijos ir istorijos tyrinėtojas. Evaldui Mugurevičiui – 80. Ēvaldam Mugurēvičam – 80 - Michelbertas, Mykolas (Archaeologia Lituana, 2011)
Š. m. balandžio 6 d. Latvijos mokslų akademijos akademikui, profesoriui, habilituotam daktarui Evaldui Mugurevičiui (Ēvalds Mugurēvičs) sukako 80 metų. [...]