Ar mums ten, „prie mėlynosios jūros“, reikia? - Girininkas, Algirdas; Jovaiša, Eugenijus; Michelbertas, Mykolas; Šimėnas, Valdemaras (Archaeologia Lituana, 2015)
Rec.: Audronė Bliujienė. Romėniškasis ir tautų kraustymosi laikotarpiai. – Lietuvos archeologija. III tomas, Klaipėda, 750 p.